Infinitul Timp 613

Cand vom reveni in Lumea Infinitului, toata lumea, fiecare celula a sufletului comun devine infinit ca toti ceilalti conectati si inclusi in mine. Prin mine ii aduc in Lumea Infinitului. Eu insumi nu am nicio Lumina. Fiecare celula se conecteaza la Lumina Inconjuratoare si primeste de la ea. Cu alte cuvinte, am o legatura personala cu Creatorul, Lumina Lui si Iubirea Lui curg prin mine catre oricine altcineva, implinind si servind pe fiecare dintre ei. Eu completez partea mea proprie, din ei, cea de la spargerea vaselor. Ei nu aveau nevoie de aceasta implinire, inainte, cand existau ca cellule separate in Lumea Infinitului, conectate intr-o existenta simpla, guvernata de Creator. Nu aveau nicio senzatie sau intelegere a altora; totul era aproape complet neinsufletit, existand doar o licarire de viata – Lumina Nefesh-Spirit, in dorinta din Keter.

In afara de sinele meu individual, acolo, de asemenea, acest “Eu” este inclus in toti ceilalti, deoarece noi suntem acum, toti inclusi unii in ceilalti. Eu exist in fiecare dintre ei, indiferent daca le place sau nu. Eu-l meu individual este “locul meu central de munca”, departamentul central care este conectat la toti reprezentantii mei, in toate celelalte suflete. Prin includerea mea in toate sufletele influentez pe fiecare dintre ei, oferindu-le partea de care eu sunt responsabil. Totul functioneaza ca un sistem intreg, interconectat.

Corpul nostru fizic lucreaza conform aceluiasi principiu. In cazul in care o anumita celula nu asculta de ordinele creierului, atunci ea nu poate functiona corect. O parte a creierului este, de asemenea, inclusa in fiecare celula, ceea ce-i permite sa inteleaga creierul si sa efectueze ordinele sale. Si daca o parte din celule nu simt cum sunt conectate la functia tuturor celorlalte organe si opresc functionarea conform comenzilor de la centru, atunci acestea devin celule canceroase, sau pur si simplu mor.

Cu alte cuvinte, ruperea Vaselor ne ofera ocazia de a reveni la Lumea Infinitului si de a crea o infinitate reala, in care toata lumea este inclusa in toate celelalte celule ale creatiei, care actioneaza ca Creatorul in raport cu ceilalti. In aceasta stare, voi fi atins asemanarea mea personala fata de Creator, deoarece daruiesc la toti ceilalti care sunt in imposibilitatea de a exista fara asta. Si acest lucru este valabil pentru toata lumea. De aceea, ne vom reintoarce la Lumea Infinitului, care este de 613 (TARAKH) ori mai mare. Acesta este doar un numar, si nu putem masura de fapt amploarea sa, aceasta denota Forta de interconectare a tuturor sufletelor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed