Intentia care ne da forta

Stiinta Kabbalah ne vorbeste pe larg despre intentii; ce ar trebui sa gandim, la ce sa aspiram si ce sa ne dorim. Oricum, in prezent, telul este corectarea ruperii de radacini, rupere care a impartit radacina in mai multe parti sau suflete. Astfel, corectarea consta in unificarea sufletelor. Aceasta este cea mai importanta intentie, care ar trebui sa fie prezenta in toate actiunile noastre.

Cu acesta intentie, perceptia noastra asupra realitatii se va schimba, deopotriva cu atitudinea noastra fata de viata, fata de aceasta lume, fata de Lumea Spirituala, de Creator, fata de noi insine si fata de mediul inconjurator. Cel mai important lucru este de a ne dori sa ne unim si sa ne conectam unii cu altii, si totodata de a corecta conexiunile dintre noi, inlocuind respingerea si ura cu unire si iubire, astfel incat Creatorul sa se poata revela in chiar aceste conexiuni.

Aceasta ar trebui sa fie intentia principala pe parcursul citirii Cartii Zohar, deoarece ea ne da forta cu care sa putem corecta cu adevarat spargerea din noi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: