Intoarcerea La Radacinile Unui Singur Suflet

Intrebare: Cum cunosc locul meu in sistemul general al sufletelor?

Raspunsul meu: Pentru asta va trebui sa te intorci la radacinile Sufletului tau. Asta este numai atunci cand o persoana isi termina corectarea individuala si urca spre radacinile lui; atunci invata locul lui in sistemul general. Si chiar daca asta este relativ, pana ce intreg sistemul nu a dobindit corectarea completa.

Este fara sens a intreba acum despre asemenea stare de exaltare. Este echivalent cum un copil intreaba ce va fi el cand va avea 50 de ani. Chiar gindand in interiorul granitelor acestei lumi, nu suntem capabili sa intelegem asemenea lucruri.

In Lumea Spirituala, discrepanta dintre etape este atat de enorma incat toata calitatea devine inversa, asa ca persoana aceea nu poate discerne urmatorul lui grad. Il surprinde cand se anuleaza pe el insusi si accepta starea pe care initial nu o putea accepta. Aceasta este natura treptelor spirituale.

Din acest motiv, momentan este fara sens o intrebare despre radacinile sufletului tau, despre sfarsitul muncii tale. In schimb va trebui in mod corect sa indeplinim ce este nevoie de facut acum si aici. Apoi vom progresa. Treptat vom capata experienta si vom inceta sa punem asemenea intrebari pentru ca vom intelege ca fiecare nou grad este o intreaga lume; In timp ce toate intrebarile noastre apartin numai nivelului nostru curent.

Suntem incapabili sa intelegem Lumea Spirituala. Chiar daca este primit si cel mai mic grad, care exista deasupra noastra, este tinut in secret fata de noi si suntem total incapabili de a il detecta. Este chiar acolo in fata noastra,  dar inainte trebuie sa corectam insusirile noastre, pas cu pas, aducand toate 613 dorinte, in acord cu acest nivel.

Dupa aceea vom lua contact cu Lumina Superioara care ne va situa pe urmatorul grad. Si atunci vom aduce la unison cele 613 insusiri, la o stare mai avansata si impreuna cu Lumina Superioara vom dezvalui chiar un nivel mai inalt. In felul acesta urcam.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed