Intr-un ocean al dragostei

Intrebare: Am plans de bucurie in timpul ceremoniei de deschidere, atunci cand reprezentantii tuturor tarilor au ajuns pe scena tinand steagurile; m-am simtit conectat cu toata lumea, am simtit dorintele altor oameni, dragostea si grija lor. Ce a fost asta, o senzatie psihologica sau ceva spiritual?

Raspuns: Aceasta este o minunata, buna, sincera emotie, dar aceasta senzatie nu este inca spirituala. O senzatie spirituala este realizarea radacinii: acolo de unde vine totul, motivul pentru care toate se intampla si locul unde suntem.

Aceasta senzatie trebuie sa ne aduca la o stare in care existam intr-un ocean de o anumita forta, care ne conecteaza deaspura de timp si spatiu si ne sustine. Apoi, se pierde senzatia corporalitatii. El inca se asociaza cu trupul, dar  considera ca este de o natura mai mica decat el. Apoi percepem ca  apartinem aceleiasi forte, suntem parte din ea, si am devenit difuzate in ea.

Ce ai experimentat la ceremonia de deschidere este un pas inaintea perceptiei spirituale. Sa speram ca vom ajunge acolo foarte curand.

Din  Lectia 4, Conventia Mondiala de Kabbalah 2010, 11/10/10Listen

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: