Intre doua Lumini marete

Suntem inca incapabili sa apreciem ce a facut Rabash pentru noi. A fost primul Kabalist din istorie care a descris munca spirituala a omului, intr-un fel specific si structurat. Ca ghid in munca interioara a cuiva pentru a atinge Creatorul, munca lui Rabash nu are egal.

Sunt variate carti care vorbesc despre asta, de dimensiuni variate, dar niciuna dintre ele nu descrie intregul drum al transformarii interioare a cuiva, intr-un mod sistematic. Rabash, pe de alta parte, ne da explicatii concise si comprehensibile, cu exemple clare. Suplimenteaza metoda lui Baal HaSulam, cu tot ceea ce-i lipseste pentru realizarea practica si corectare, astfel incat intreaga umanitate sa o poata realiza. Luam munca lui Baal HaSulam si articolele lui Rabash si le adaptam omului modern, lasand deoparte tot ceea ce poate fi confuz pentru el.

Acesti mari Kabalisti au cele doua parti ale metodei corectiei. Toti au nevoie de ele astazi, pentru a atinge scopul creatiei. Baal HaSulam ne conecteza la sursa Luminii Inconjuratoare, iar Rabash ne invata cum sa ne pregatim sa ne conectam la sursa. Ne explica modul in care ar trebui sa ma organizez, pas cu pas si cum sa-mi concentrez gandurile si intentiile. Cand sunt gata, deschid cartile lui Baal HaSulam.

Baal HaSulam este ca Lumina care vine de Sus, iar Rabash ma pregateste prin munca de jos in sus, catre sursa. Daca folosesc aceste doua forte, am succesul garantat.

Din Discutie despre lucrul asupra articolelor lui RABASH 15.06.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: