Intreaga Lume Este Bolnava Sau Sanatoasa Impreuna Cu Mine

In relatie cu mine toate celelalte suflete sunt in stare corectata. Eu trebuie sa recunosc asta ca eu sunt singurul element necorectat din intregul univers. In orice caz, daca ei sunt toti corectati si eu nu, aceasta nu inseamna, ca eu sunt singurul care am nevoite de autocorectare? Nu, nu inseamna, si asta pentru ca lipsa mea de corectie este in interiorul meu, in timp ce noi toti apartinem unui sistem.

Daca eu sunt un organ bolnav in organism, atunci intregul corp sufera, fiindca eu nu imi fac munca mea. Sa presupunem ca eu sunt o parte foarte importanta a corpului – sa spunem rinichi, in cazul in care rolul meu este acela de a curata tot ce este in organism, dar eu nu sunt in stare de functionare, atunci,tot corpul nu poate exista, pentru ca aceasta parte este inclusa in celelalte parti si trebuie sa le deserveasca oferind partea mea la munca comuna. Fara ea, nici celelalte parti nu sunt in masura sa functioneze corect.

Prin urmare, nu conteaza daca restul corpului e sanatos; eu inca il fac sa sufere in masura in care nu sunt corectat. Eu trebuie sa realizez ca eu sunt singurul necorectat si asta ruineaza intregul corp. Fara mine, restul ar fi complet sanatos.

Prin urmare, munca mea este sa ma conectez cu toata lumea pentru a vedea cat sunt de deranjati din cauza mea. Acesta este sensul versetului : “Fiecare persoana ii judeca pe ceilalti pe masura defectelor sale”. Apoi voi dori sa ma corectez si sa ridic pe toata lumea impreuna cu mine la inaltimea finala, starea corectata.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed