Intreaga lume iti apartine

Ti se pare doar, ca exista multe alte persoane in jurul tau, care studiaza impreuna cu tine. Tu vezi in jurul tau dorinte externe, numai pentru ca viziunea ta este gresita. Dar acum, imaginea aceasta, ca ei sunt toate dorintele tale interioare, nu esti in masura sa o controlezi. Este la fel cum nu poti avea controlul nici asupra inclinatiei tale rele. Acesta este motivul pentru care aceste dorinte par externe pentru tine si tu trebuie sa le conectezi impreuna.

Daca conectezi aceste calitati si ai control asupra lor, vei vedea ca tot ceea ce e la exterior, de fapt, iti aparţine. Este o editare a ceea ce ai interior. In interiorul tau, exista multe calitati, dorinte si aspiratii, dar nu ai nicio putere asupra lor. Acesta este motivul pentru care vezi mai multe persoane in afara ta si o lume intreaga din stele, planete, obiecte inerte, vegetative, animate, oameni care actioneaza in opozitie fata de tine, si persoane pe care doresti sa le folosesti pentru nevoile tale, sau chiar oameni pe care vrei sa-i ucizi, sau sa fugi de ei.

Toate acestea se datoreaza faptului ca esti astfel construit in interior, acesta este motivul pentru care vezi lumea in acest fel. Daca primesti Forta Superioara, ea iti va da putere asupra tuturor dorintelor tale,  apoi vei descoperi imediat, ca toata lumea iti apartine, ca ceilalti oameni nu sunt separati de tine si nu sunt in afara ta, deloc. Vei simti sinele tau in interiorul fiecaruia dintre ei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed