Intreaga Lume Ne Asteapta Sa Facem Corectarile

Sistemul naturii este organizat in asa fel ca totul are ca scop doar sa ajute dezvoltarea nivelului uman. Acesta este singurul nivel al dorintei de a primi placere care are libertate de vointa. Numai acest nivel poate ridica MAN (o rugaciune pentru Nivelul Superior) si astfel sa ia toate celelalte niveluri impreuna cu el (neanimat, vegetativ si animat) astfel incat toata realitatea sa ajunga la Gmar haTikun-Sfarsitul Corectiei. Niciuna dintre celelalte niveluri nu are libertate de vointa, dar ia totusi parte la acest tip de avansare. Ele vor urca la acest nivel final, fiindca “umanul” le va aduce.

De exemplu, la nivelul anului 2010 ar fi trebuit sa ridicam intreaga lume, inclusiv nivelurile neinsufletit, vegetativ si animat precum si pe noi insine la toate nivelurile in Lumea Spirituala neinsufletita, vegetativa si animata (ceea ce inseamna “camere”, “imbracaminte”, “ingeri” si sufletele inconjuratoare) zece trepte mai sus, in raport cu Lumina Superioara. Se presupune ca noi ar trebui sa facem acest ‘upgrade’ in spirit, conexiune, forta si implinire.

Pentru ca noi nu am facut acest lucru, nivelurile neinsufletit, vegetativ si animat ale naturii fac presiuni acum asupra noastra pentru a ne corecta pe noi insine. Toate gradele de implinire pe care acestea nu au reusit sa le primeasca de la noi exista in ele sub o forma negativa. Ele preseaza asupra noastra, asupra nivelului uman, deoarece numai noi avem libertate de vointa si, de aceea, trebuie sa grabim corectia. Prin urmare, dezastrele naturale, catastrofele si alte forme de dezastru se vor inmulti in lumea noastra pentru ca noi nu actionam cum trebuie la nivel uman. Noi nu tragem celelalte niveluri (neinsufletit, vegetativ si animat) dupa noi.

Aceasta este situatia atat in Lumea Spirituala cat si in cea materiala. De aceea, unul depinde de toti si toti depind de unul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed