Intregul Sistem Lucreaza Cu Tine Daca Iti Doresti

Intrebare: Pentru a trece de zidul ce ma separa de Lumea Spirituala, trebuie sa il distrug din ambele parti, egoista si altruista, sau pot sa il distrug numai dintr-o parte.

Raspunsul Meu: Lumina actioneaza in partea spirituala, repetand actiunea pe care o efectuam in partea noastra. Daca nu actionam in partea noastra, Lumina nu va veni de Sus si nu va produce niciun efect in partea spirituala. Suntem ca o bucata de metal care se apropie de un zid si pe cealalta parte actioneaza un magnet. Astfel lucram impreuna, in ambele parti. Creatorul nu poate actiona asupra noastra daca nu ne dorim. Alminteri unde ar fi liberul arbitru? Daca numai Creatorul ar munci, am fi doar un simplu obiect. De aceea trebuie sa fim inaitea Lui si sa ii cerem Lui sa actioneze. In felul acesta putem determina totul. Actiunea are loc in ambele parti, nu numai intr-o parte. In partea noastra doar activam actiunea, pe cand realizarea ei are loc in cealalta parte.

Forta care lucreaza, actioneaza si realizarea corectiei vine de la Creator. Lumina vine la noi, incepe sa ne ridice, si ne poarta peste zid. Totusi aceasta se intampla numai la cererea noastra si numai in masura in care corespunde cu intregul plan comun. O persoana nu poate actiona potrivit cu programul ei propiu, ci numai impreuna cu intregul sistem, care avanseaza catre corectie. Poate avansa numai impreuna cu intregul sistem, si nu conteaza daca celelalte parti din sistem (alti oameni) doresc corectia sau nu. In relatia cu o persoana, vor adapta forma care este necesara ei.

Asadar, ascensiunea unuia depinde numai de el, pe cand toti ceilalti exista in forma finala, corectata in raport cu el. Totusi, ei vor fi corectati in raport cu el si vor lucra cu el numai in masura in care vrea sa se uneasca si sa avanseze impreuna cu ei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed