La sfarsitul exilului final

Suntem la sfarsitul perioadei exilului nostru, la marginea eliberari finale, complete. Trebuie sa gasim toti oamenii cu punctul in inima care exista in lume si sa ii aprovizionam cu tot ce au nevoie pentru a studia si avansa in cadrul grupului si sa ia parte la activitati.

Mai mult, trebuie sa iesim in lume si sa diseminam intelepciunea Cabalei acelora care nu au punctul in inima. Lumea explodeaza astazi de o mare dorinta, care se manifesta in forme diferite. Oamenii se intreaba despre sensul vietii, chiar daca mai mult material decat spiritual. Mai mult, este suficient sa incepem deja sa le explicam ca adevarata implinire va veni doar in prin inaltarea spirituala.

Pentru noi, avansarea spirituala inseamna obtinerea unui grad mai inalt. Spre asta este atras punctul nostru din inima. Dar pentru ei, avansarea spirituala este perceputa la nivelul corporal, ca dragoste, participare reciproca, unitate universala, daruire sau participarea de dragul unei vieti linsitite in aceasta lume. Asa isi imagineaza umanitatea viata spirituala. Si trebuie sa ne adresam lor conform acestei dorinte.

Totusi, in timp, datorita unirii cu noi intr-un singur sistem, oamenii vor putea intelege adevaratul scop al corectiei. Mai mult, Lumina va fi prezenta in noua relatie dintre oameni, ceea ce imprima o mai mare perceptie si intelegere. La sfarsit, intreaga lume se va conecta la oamenii cu punctul in inima, vor putea intelege, sa isi respinga egoul si sa urce impreuna cu vasul Israel.

Daily Kabbalah Lesson 5/3/2011, Importance of Kabbalah Dissemination

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed