Lego pentru suflet

Toate gradele spiritualitatii sunt pre-deschise; ele sunt predeterminate de catre Lumina care coboara de Sus in jos. Este similar cu o fabrica de jucarii care construieste seturi de Lego. Creatorul a creat o imagine completa in Lumea Infinitului si apoi, prin coborarea de Sus in jos, a taiat sau impartit imaginea in mai multe si mai multe parti. Asta s-a intamplat pana cand aceste piese Lego au fost gata pentru a fi date copiilor care exista in aceasta lume chiar din momentul coborarii.

Un copil din aceasta lume incepe sa asambleze imaginea Creatorului, inapoi la forma sa originala. El pune din ce in ce mai multe piese impreuna, pana cand imaginea este completa. Cum beneficiaza copilul de aceasta joaca? In timp ce face aceasta munca, copilul experimenteaza mari schimbari in timpul ascensiuni iinapoi in Lumea Infinitului. El devine mai inteligent si mai matur din aceasta munca. De fapt, in timp ce urca scara spirituala, sufletele devin mai echivalente cu Creatorul.

Creatorul le-a aruncat jos, in mod special, din Lumea Infinitului in aceasta lume, astfel incat noi sa urcam inapoi prin reasamblarea imaginii Creatorului in noi. Aceste este obiectul jocului nostru!

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala, 16.07.10, Articolul Intelepciunea Cabala si Esenta ei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: