Limbajul Sufletului Unic

Rabash, Scopul Asocierii: Ne-am adunat aici pentru a crea un grup in care fiecare dintre noi sa aspire la a darui placere Creatorului. Totusi, pentru a dobandi asta, trebuie mai intai sa invatam sa daruim placere omului. Cu alte cuvinte, trebuie sa invatam sa ne iubim aproapele. Numai prin suprimarea egoismului, o persoana este capabila sa indeplineasca aceasta Porunca a iubirii aproapelui.

Cateodata, articolele lui Rabash par confuze si dezorganizate. Nu intelegem de ce, brusc, citeaza extrase dintr-un loc si apoi din altul. Totusi, trebuie sa intelegem ca un Cabalist nu face nimic accidental. El exprima ceea ce simte si senzatia lui este Lumina Superioara imbracata intr-un Kli corectat. Daca am fi fost in locul lui, am fi scris exact acelasi lucru!

De aceea, chiar daca noua ni se pare ca acest text a fost scris intr-un mod care nu ni se potriveste, trebuie sa intelegem ca daca am urca si am sta in locul lui, am scrie exact acealeasi cuvinte. Asta se numeste sa urmezi metoda lui Rabash si Baal HaSulam.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala, 29.08.10, Scopul Asocierii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: