Locul muncii

Munca noastra, la fel ca orice alta munca, se compune din trei părţi principale: locul muncii, mijloacele pentru a performa munca, precum şi cunoştinţele necesare pentru a face ceea ce trebuie făcut. Locul muncii este partea corupta, detaliul, materia, o maşină sau sistem pe care trebuie să-l corectam. Acest sistem este cel mai important lucru pentru noi. Avem nevoie să înţelegem că trebuie să fim în el. Acesta a fost spulberat şi pregătit pentru munca noastră.

În încercările noastre de a activa acest sistem, ar trebui să-i descoperim defecţiunea, la fel cum am descoperi o defecţiune într-un motor atunci când încercăm să-l pornim. Apoi, vom încerca să determinam ce anume nu functioneaza. Medicii, de asemenea, efectueaza teste, verificand organismul pentru a diagnostica partile bolnave şi nesănătoase. Este o etapă esenţială, preliminară.

În acest fel, facem eforturi in diagnosticarea sistemului, având cunoştinţele, mijloacele şi posibilitatea de a diagnostica, în scopul de a descoperi defecţiunile. Aceasta este parte a muncii noastre, şi nu este atât de simplu. Uneori, plătesti o mulţime de bani pentru a obţine un diagnostic corect. La urma urmei, cheia este de a diagnostica boala, iar apoi remediul poate fi găsit.

Deci, noi trebuie să înţelegem că totul începe, se realizează, şi se termină numai în grup. Acesta este sistemul pe care ar trebui să-l corectam. Noi nu am descoperit unde este defecţiunea. Se poate sa fi simtit, dar am ratat-o. Cu toate acestea, asta este bine daca acesta este modul în care se efectuează un diagnostic. În orice caz, înainte de a începe corectarea, trebuie să verificam totul bine.

Cu toate acestea, în primul rând trebuie să înţelegem, în mod clar şi fără echivoc, că trebuie să fim în cadrul acestui sistem, cu toate dorinţele, cunoştinţele şi atributele noastre. Numai atunci vom putea vorbi despre etapele următoare. Trebuie să fie foarte clar: Dacă facem abstracţie de mediu, de reţeaua noastra comuna de conexiune, nu există nimic altceva despre care sa vorbim. Într-un astfel de caz, înseamnă că nu am gasit locul muncii şi corecţia.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 26.12.2011, „Libertatea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: