Lucrand Cu Tuburarile

Intrebare: Cum ar trebui sa lucram cu tulburarile?

Raspuns: Tulburarile sunt exact acelea care ne ajuta sa ne luminam starea si sa intarim mai mult conexiunea dintre noi. O tulburare arata locul in care munca nu a fost inca terminata. In realitate, va ajuta. O putem numi tulburare, insa de fapt este dezvaluirea unui defect pe care il puteti corecta deoarece a fost dezvaluit.  

Totul se dezvaluie treptat, pas cu pas. Mult mai multe obstacole va vor fi dezvaluite pe cale. Insa pentru moment asta este ce va este dat. Si nu ar trebui sa considerati asta o tulburare sau sa incercati sa va indepartati de ea. Acceptati-o in mod corect.

Nu trebuie sa va afundati in aceasta problema sau sa ramaneti blocati in ea. Ar trebui sa incercati o depasiti imediat. Ridicati-va deasupra ei si absorbiti-o, si in acest fel, continuati sa fiti deasupra sa.

Eu nu sterg aceasta problema si nu pretind ca nu exista. Nu incerc sa folosesc diferite trucuri, incercand sa o ignor. O accept astfel incat fiind deasupra ei, voi intari si mai mult conexiunea mea cu ceilalti si cu Creatorul. 

De exemplu, sa presupunem ca eu dezvalui anumite proprietati neplacute in tine. Pana acum, am fost prieteni, insa acum exista in tine ceva ce nu imi place deloc. Insa trebuie sa accept asta prin credinta deasupra ratiunii, adica sa inteleg ca vad in tine defecte din cauza propriei mele nature defectuoase. Si imi doresc sa fiu conectat cu tine indiferent de orice, ca si cum tu ai fi doar un inger. In fond, toate defectele pe care le vad in alti oameni ma arata pe mine, exact ca intr-o oglinda.

Insa tineti cont ca toate acestea apartin muncii noastre interioare si nu abilitatilor noastre profesionale in diseminare.

Din partea 1 Lectia Zilnica de Cabala 7/28/11, Shamati

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: