Lumea depinde de noi

Noi, împreună cu întreaga lume, trecem printr-o stare specială. Timpul când înţelepciunea Cabala devine revelată, este critic pentru istoria umanităţii.

În timpul întâlnirilor, cum ar fi congresele de Cabala, dorim corecţia sufletului nostru şi nimeni nu se gândeşte la restul lumii. Şi totuşi, haideţi să cugetăm un moment la faptul că afectăm soarta întregii lumi cu acţiunile noastre. Pot să semnez această cerere.

Dorim şi încercăm să ne unim, comutând astfel lumea la o scară de merit, deoarece lumea, în sine, este fără formă, materie fără viaţa care nu are nicio putere. Şi noi locuim câteva trepte deasupra ei, la nivelul uman (Adam), care tânjeşte să devină similar (Dome) cu Creatorul. De aceea, soarta lumii se află în mâinile noastre.

Acesta este motivul pentru care merită să cheltui bani pentru a ajunge la astfel de congrese de Cabala şi să te plasezi în acest mediu, spre deosebire de casa ta. Această consideraţie este de asemenea necesară; de fapt, o persoană primeşte dreptul de a afecta întreaga lume şi propriul destin.

La prima vedere, ce suntem noi, de fapt? Şi totuşi, Creatorul a ales în mod special aceşti oameni, dându-le o oportunitate şi o dorinţă de a veni aici (Congresul de Cabala de la Arava Desert), pentru a se uni. Nu este uşor; deci, eu respect pe toţi care au venit şi pe care Creatorul i-a ales şi i-a înzestrat cu putere, tărie. La fel, îi respect pentru dorinţele lor şi disponibilitatea de a veni şi contribui. Fiecarea persoană prezentă aici este măreaţă şi unică. Şi acesta este modul în care trebuie să ne privim fiecare.

Trebuie să apreciem această oportunitate specială care afectează destinul nostru şi soarta lumii. Şi nu contează că noi înşine de abia recunoaştem profundul înţeles al mişcării. Chiar dacă credem că dorinţa noastră este simplă şi naivă, ea totuşi va reforma lumea.

De aceea, vă recomand cu tărie să vă folosiţi timpul la maxim, astfel încât fiecare să îşi poată deschide inima şi să îşi dorească să se unească cu ceilalţi. De fapt, această întălnire a strâns împreună oameni foarte speciali. Să îi dăm ce este mai bine.

Din lecţia 1 de la Conventia de la Arava Desert 12/30/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed