Lumea întreagă este hrănită de mine

Garanția reciprocă este legea conexiunii între vase, între suflete. Nici unul dintre noi nu poate face munca sa dacă ceilalți nu -l ajută și nu-l susțin. Este o structură care există doar grație conexiunilor sale. În momentul când cineva rupe conexiunea, întreaga structură se prăbușește.

Legea generală a conexiunii și interdependenței este numită garanția reciprocă. Exist acum în forma cea mai simplă care nu are nimic cu spiritualitatea, deoarece este singura formă care poate exista fără legea de garantare reciprocă. În momentul în care încep să mă amestec cu ceilalți și să mă conectez la ei, mă detașez de forma mea actuală și simt că aparțin sistemului și în această măsură, simt forța în sistem care este numită Creatorul.

Toată lumea este conectată la un sistem de conexiune de garanție reciprocă. Acesta este de fapt motivul pentru care putem să ne conectăm, deoarece toată lumea se conectează pentru a putea munci pentru ceilalți. Garanția reciprocă este reușita noastră. Sentimentul că sunt responsabil de toate nivelurile naturii mineral, vegetal, animal și vorbitor, înseamnă că simt că sunt egal cu Creatorul. Este singurul mod în care pot să fiu ca El : Ca și cum aș da naștere la toată lumea, îi cresc, îi susțin  și îi reînsuflețesc pe toți. Întreaga lume este hrănită de mine. Aceasta se numește forța garanției reciproce.

Din partea a 5-a a Lecției zilnice de Cabala, 13.06.2014, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed