Lumina Ne Uneste

Cand ne adunam, in loc sa ne gandim ca vrem sa ne unim unii cu altii, avem nevoie sa ne gandim ca Lumina Superioara vrea sa ne uneasca. Fara legatura cu Lumina Superioara orice alta unificare se va dovedi falsa si va duce la o ura si mai mare. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru fiecare om din jurul nostru. Altfel, poate parea ca vorbim de dragoste si prietenie in acelasi fel ca multe alte persoane si organizatii din lume.

Nu vorbim despre acelasi lucru care este inteles in lumea noastra ca dragoste. Dragostea despre care vorbim este rezultatul actiunii Luminii Superioare. Dragostea se va naste ca urmare a acestei actiuni. In prezent nu stim cu adevarat ce este; vom folosi doar acelasi cuvant pentru ea. In realitate, iubirea este cu totul diferita de ce ne imaginam acum ca ar fi aceasta.

Pentru a simti dragoste vrem sa simtim ca Lumina este intre noi. Este forta care ne conecteaza intr-un tot. Tu si eu sunt doar un mijloc pentru ca aceasta forta sa fie dezvaluita. Care este adevaratul motiv pentru mine sa fiu de partea ta? Am nevoie de tine cu scopul precis de a mi se dezvalui Creatorul. Te-am folosit pentru acest lucru si viceversa. Numai atunci cand Lumina vine si creeaza conexiunea dintre noi voi simti ce inseamna sa te iubesc si nu inainte. Daca mi se pare ca te iubesc inainte de a se intampla acest lucru e doar o aberatie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: