Misteriosul Puzzle al Creatorului

Trebuie să ne conectăm în toate dorinţele noastre, pentru a atinge scopul, conexiunea dintre noi, despre care nu ştim nimic. Este un puzzle pe care Creatorul ni-l dă şi trebuie să încercăm să punem toate piesele împreună.

Încercăm să ne conectăm cât de mult putem, dar Creatorul trebuie să ne ajute să venim în contact unul cu celălalt. Nu ne putem atinge singuri şi cu atât mai mult să ne conectăm. Creatorul trebuie să fie calitatea dăruirii dintre noi, care să ne îmbine împreună.

Cu cât mai mult ne apropiem unul de celălalt, cu atât mai multă respingere simţim, precum doi poli pozitivi sau negativi ai unui magnet, pe care cu cât mai mult încerci să-i aduci mecanic împreună, cu atât mai mult se resping unul pe celălalt, prin câmpul magnetic.

Deci ce ar trebui să facem? Creatorul trebuie să fie elementul ce lipeşte, aici. Aceasta înseamnă că, forţa dăruirii trebuie să fie mai mare decât forţa primirii şi atunci vom adera unul la celălalt şi nu vom neutraliza forţa de respingere, ci vom începe s-o folosim. Nu există asemenea exemple în lumea noastră, dar în spiritualitate, forţa de respingere devine forţa de atragere.

Nu înţelegem cum poate fi asta. Încă avem foţa de respingere, egoul rămâne cu dorinţele sale, dar lucrează într-un mod opus. Nu există nimic de acest fel în lumea noastră, aşa că nu înţelegem cum poate opera forţa de respingere, precum forţa de atracţie. Pentru a face asta, avem nevoie de o calitate specială numită Lumina ce Corectează, care brusc permite forţei de respingere să se alăture forţei de atracţie şi conexiunii şi prin asta nu se anulează şi nici nu devine o forţă opusă, ci rămâne exact aşa cum este.
Din a 2-a parte a Lecţiei zilnice de Cabala 180/10/12Cartea Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: