Modificarile Interioare Le Modifica Pe Cele Exterioare

Intrebare: Este posibil sa construim o societate bazata pe legi Kabalistice inainte sa dobandim revelatia spirituala?

Raspunsul meu: Nu, aceste doua conditii sunt inseparabile. Noi vrem sa construim o societate care sa fie guvernata de forta iubirii. In interiorul unirii noastre vrem sa-L revelam pe Creator care va umple intreg spatiul dintre noi si va mentine unitatea si iubirea noastra.

Se va intampla asta in cadrul unei natiuni? Adevarul este ca toate neamurile sunt o natiune, in acest mod au existat inainte de imprastierea babiloniana. Se poate intampla asta in interiorul unei singure natiuni? Intreaga lume este o singura natiune. Prin urmare nu trebuie sa ne limitam la niciun cadru. Trebuie sa ne facem griji doar in ceea ce priveste interiorul nostru si apoi sa trecem la exterior.

Unitatea noastra trebuie sa se intample cu ajutorul Fortei Superioare si nu pentru ca dorim noi sa devenim mai buni si sa ne unim fiindca asa vrem noi. Forta Superioara ne va uni si ne va da forma. Nu trebuie sa inventam aceasta unire in mod artificial. Pe masura ce toate acestea se vor revela in noi vom avansa. Lumina va construi totul pentru noi si ne va obliga sa facem totul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: