Multe instrucțiuni, o singură direcție

Tora, ”Leviticul” (Metzora), 15:3: Și când va avea loc această scurgere: dacă trupul său lasă scurgerea, sau dacă ea este blocată, necurăția va avea loc.

Întrebare: Cum putem caracteriza termenul de ”scurgere”, care înseamnă o dorință brută, care rămâne în interior sau care iese?

Răspuns: Secrețiile corpului sunt dorințele la nivelul naturii mineral. Dacă ele ies, pot de asemenea să fie pure, dar dacă ele rămân în interior, este imposibil să muncim cu ele.

În acest caz, nu puteți separa dorințele pure de cele impure și astfel, nu puteți să le ridicați și să munciți cu ele în scopul de a dărui, în conexiunea cu ceilalți.

”Scurgerea” reprezintă dorințele care nu pot fi corectate. Mai mult, sunt la niveluri diferite: solid, lichid, gazos, etc. Toate cele patru atribute sunt amestecate și sunt paralele unele cu altele.

Este foarte important la ce nivel și care atribut corectați, conform cărui Aviut (grosime) și în funcție de cine sau de ce se efectuează corecția. Asta poate să fie atitudinea noastră față de pământ, plante, animale sau om.

Se pare că există multe instrucțiuni aici, dar o singură direcție și asupra acestui lucru ar trebui să lucrați acum, deși asta aparține mereu imensei dorințe multi-strat în care vă aflați.

Din kab.tv, ”Secretele Cărții Eterne”, 05.03.2014

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: