Munca in timpul lectiei

Trebuie sa mentinem intentia fata de unitate. Asta, deoarece intregul beneficiu este ascuns exact in aceasta  intentie. Ceea ce noi auzim in timpul lectiilor nu e atat de important. Ceea ce este important, e ca in timpul lectiilor sa putem munci continuu la unitatea tuturor prietenilor din intreaga lume. In masura eforturilor noastre spre unitate, noi avansam si aici se gaseste beneficiul nostru al tuturor.

Totusi, daca in timpul lectiei noi nu muncim, acest lucru ne poate da un fel de intelegere a lucrurilor, ne va duce inainte putin, dar asta nu va fi o dezvoltare spirituala.

In aceasta saptamana ne uitam la inregistrarile lectiilor de la congresul de la Arava. Se naste o intrebare: in acest timp, putem atinge o unitate chiar mai puternica decat am atins acolo? Daca nu, ar fi mai bine sa ne intoarcem la rutina obisnuita a lectiei. Raspunsul este la latitudinea voastra.

Cel mai important lucru aici este sa muncim constant la unitate. Nu e vorba de cat inteleg (asta e complet neimportant), ci e vorba de cat de mult efort depun pentru realizarea unitatii. Deoarece exact in unitate voi fi capabil sa simt despre ce este vorba.

Din a 2-a parte a lectiei zilnice de Cabala 29.02.2012, „Intrebari si raspunsuri

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: