Muza unui Kabalist

Trebuie sa lucram cu articolele lui Rabash, impartindu-le in sectiuni si examinandu-le. Fiecare articol este construit conform unui scenariu specific, ca un film sau un roman. Are o schema, un conflict (problema), dezvoltarea, investigarea unor anumite conflicte si discrepante si o rezolutie la sfarsit. De-a lungul drumului, de obicei, intalnim mai multe dificultati, care ne ajuta sa ne clarificam intrebarile initiale si sa formulam concluzii. Intregul curs al articolului corespunde cu structura interioara a cuiva (psihologica si spirituala), astfel incat sa poata sa-l inteleaga si sa-l internalizeze.

Ar trebui sa citesti un articol (sau doua articole scurte) pe zi, dimineata si seara. Nu conteaza daca devii confuz, atata timp cat ramai in acest material tot timpul. Efortul, singur, va atrage Lumina care Reformeaza. Aceeasi Lumina va clarifica toate intrebarile, incluzand ordinea corecta si sistemul, ca si etapele prin care cineva trebuie sa treaca. Toate astea vor deveni clare si, daca raman neclare, vei intelege de ce este asa. Dar Lumina este cea care lumineaza tot ceea ce vrem sa aflam.

Nu fac cercetari teoretice; mai degraba astept ca Lumina sa ilumineze pentru mine mintea autorului intr-un singur gand. Ce vrea el sa spuna aici, care este planul lui? Doar un singur gand! Ce gandea Rabash in acel moment? Intregul articol este un singur gand si eu vreau sa-l inteleg. Asta o pot face numai cu ajutor de Sus, atunci cand sunt vizitat de o muza. Kabalistii o numesc Lumina.

Din Discutie despre lucrul asupra articolelor lui RABASH 15.06.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: