Natura este una

709Întrebare: Orice sistem cunoscut de noi trece prin patru faze de dezvoltare: naștere, înflorire, ofilire și moarte. Acum suntem la începutul creării fundamentelor spirituale ale managementului bazate pe principiile Cabalei. Este posibil să creăm niște premise sau fundații pentru un alt sistem de dezvoltare? Sau este o lege a naturii de care nu putem scăpa?

Răspuns: Adevărul este că un sistem integral de interconectare completă, incluzând oameni, minte, sentimente, absolut orice, există în natură pe nivelurile neînsuflețit, vegetativ, animat și uman.

Cu toate acestea, în ceea ce privește oamenii, noi nu percepem natura ca fiind integrală, eternă, infinită și perfectă, pentru că o percepem în organele noastre senzoriale egoiste. Prin urmare, vedem lumea ca fiind deconectată și distantă și judecăm tot ce se întâmplă prin calitățile noastre egoiste.

De îndată ce începem să ne conectăm, vom dezvălui natura în adevărata sa formă integrală și ne va apărea într-un mod complet diferit. În măsura în care ne corectăm, vom vedea, de asemenea, natura corectată. Dar noi nu trebuie să o corectăm, o vom descoperi pur și simplu corectată în simțurile noastre. La urma urmei, stările noastre sunt absolut subiective.

Singurul lucru pe care trebuie să-l schimbăm este percepția realității, percepția unei persoane și atunci vom vedea că în afara noastră natura este absolut integrală.

De fapt, este una! Nu-i nevoie să o împărțim în diferite științe și diferite abordări. Noi distingem etape și formațiuni în ea doar relativ la înțelegerea noastră limitată.

KabTV „Videoconferința despre știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed