Nu este doar un joc

Creatorul se ascunde de noi; daca nu, noi nu am putea iesi in afara egoismului nostru. Ne-am simti mandri de conectarea cu el, pur egoist. De aceea El a dat lumea aceasta in locul Sau.

El spune: „ Invata sa-i iubesti, si vei vedea ca Ma iubesti!” Si atunci vom deveni unul, tu si cu mine, si ne vom bucura unul de celalalt! Si sa stii ca iti dau acest joc ca sa poti vedea  aceste metode de mare insemnatate a avansarii in  relatiile  cu alti oameni, ceea ce tu si cu mine nu putem avea!

In fapt, eu sunt etern si perfect: Nu poti veni la mine cu o atitudine astazi si alta maine. Sunt legea daruirii absolute, si astazi tu esti necorespuzator pentru ea. Deci, nu ai nici o sansa sa te apropii de Mine, nu putem fi impreuna!

Dar, in acelasi timp, joaca-te cu lumea asta. Am aranjat-o in asa fel incat sa crezi ca tu si oamenii  va schimbati. Iti dau prieteni care au acelasi scop si aceeasi dorinta sa vina la mine. Poate fi un joc, dar sunt in stare sa evoce in tine dorinta pentru Mine. O sa te joci cu ei, ei o sa se joace cu tine, si daca faci in asa fel incat incat ei sa ma caute pe mine, vei vedea ca tu insuti esti pe calea care duce la Mine.

Incepe sa corectezi conectarea cu ceilalti si sa obtii iubirea lor, si vei vedea dintr-o data ca este ca si dragostea fata de Creator. Eu nu ma pot juca cu voi asa cum sunteti astazi. Dar am aranjat toata lumea pentru tine, la nivelul tau! Totul este proiectat pentru asta!

Daca percep lumea in felul asta, atunci intreaga lume se transforma in scopul atingerii Creatorului pentru mine! Altfel, nu conteaza care imi este atitudinea fata de lume, va fi mai rau. Va incerca in continuare sa ma trezeasca sa ajung la Creator.

Cu toate acestea, in loc sa fie prietenul meu si sa mearga spre Creator cu mine, va actiona impotriva mea. De fapt, va trebui sa imi arate la ce nivel imi lipseste conectarea cu Creatorul si unde nu doresc sa folosesc aceasta lume corespunzator.

Viata ma va lovi in continuare, ma va scutura si spune: „Ce cauti tu de fapt? Incepe

sa ma folosesti corect!” Deci, vedem ca toate incercarile de a corecta lumea asta la nivel corporal,  fac si mai rau.

Din partea a4a Lectia zilnica de Cabala 10/7/10, “Dragostea fata de Creator si dragostea fata de fiinta creata”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: