Nu esti singur!

Intrebare: Cum ma pot conecta cu grupul cand privesc lectiile singur?

Raspuns: Vedem pe ecran ca un numar mare de oameni se conecteaza cu noi, din  intreaga lume. Noi suntem cu totii impreuna intr-un singur grup. Nu simti asta? Trebuie sa te ridici peste distanta care se intinde intre noi, pentru ca, in realitate, ea nu exista. Noi existam cu totii in acelasi loc.

Corpurile noastre fizice sunt aici, pe pamant: ele stau, merg, sar si alearga. In lumea spirituala exista doar dorinte si, deci, totul depinde de dorinta noastra. Lumea corporala este complet imaginara si inexistenta. Ea exista doar in perceptia noastra, pana cand intram in lumea spirituala.

Vom trece de aceasta stare si o vom uita, caci ea nu exista in realitate. Aceasta stare exista doar in perceptia noastra despre realitate, fiind starea cea mai de jos, de la care trebuie sa ne ridicam. Aceasta perceptie exista doar in dorinta noastra egoista, dar, in realitate, nu exista egoism.

Ni s-a dat in mod deliberat aceasta stare altruista necorectata, singura care exista in lume, tocmai pentru a o folosi ca baza pentru ridicarea pe primul nostru nivel spiritual. De aceea este numita lumea noastra imaginara, deoarece ea dispare incet, incet, din perceptia noastra. Aceasta lume nu este realitatea. In realitate lumea noastra nu exista.

Sa ne imaginam adevarata noastra stare, in care toata creatia exista ca un corp colectiv, un sistem general. Pentru a simti acest sistem trebuie sa ne straduim. Se spune: “Daca vrei sa fii fericit, asa sa fie.” Un copil poate sa devina doar ceea ce aspira sa fie. Viata il forteaza, constant, sa doreasca sa creasca, sa ia exemplu de la adulti si sa ii imite.

Noi trebuie sa facem acelasi lucru si sa luam exemplu de la cabalisti. Trebuie sa le urmam sfatul, sa ii imitam si sa ne lasam condusi de invataturile lor in loc de mintile noastre copilaresti. Trebuie sa actionam fara sa privim inapoi, asa ca un copil care ia exemplu de la adulti. Astfel vom fi absolut siguri ca vom reusi.

Trebuie sa dam exemplul unei comunitati globale unite. Nu are nici o importanta daca locuiesti in Los Angeles, Mexic, sau Siberia. Nu are importanta daca esti singur pentru ca, de fapt, nu esti singur! Esti impreuna cu toti ceilalti! Incearca sa te salti deasupra ecranului computerului si sa ne vezi, sa ne simti. Este posibil!

Sa incercam sa facem asta si atunci vom atrage o influenta puternica a Luminii Inconjuratoare, Lumina de la nivelul superior la care suntem conectati deja, cu totii.
Din Sunday Virtual Lesson Series 11/6/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: