Nu exista nicio dezvoltare fara femeie

Cu femeile totul este evaluat dupa gradul prin care ele vor sa fie impreuna si sa sustina sau sa inconjoare partea masculina. Femeile trebuie sa faca presiune asupra barbatilor. Acesta este caracterul lor. Ele trebuie doar sa-l foloseasca in mod corect, fara sa fie deranjante. Femeile depind de grupul barbatilor si grupul lor depinde de ele. Grupul barbatilor nu va inainta mai departe fara femei.

Inclinatia femeilor este primara, pe cand inclinatia barbatilor este secundara. In acest mod este construita intreaga natura. Daca nu ar fi fost femeile, barbatii si-ar petrece intreaga viata jucand fotbal. Insa inclinatia feminina ii forteaza sa creeze o familie, sa munceasca, sa vina acasa, si sa aranjeze ceva. Toate acestea sunt dorinta feminina si nu masculina. Un barbat nu ar avea nimic din toate acestea. El este ca un copil intreaga lui viata.

De aceea femeile trebuie sa organizeze drumul drept si sa exercite presiune si influenta asupra barbatilor. Iar barbatii trebuie sa inteleaga asta. Noi suntem adulti si trebuie sa ne folosim natura noastra, atat cea feminina cat si cea masculina pentru a ne atinge scopul. Scopul este atins, mutual. Este ca o nastere a unui nou copil care apartine amandoura.

De aceea voi trebuie sa priviti asta in mod serios si reciproc. Nu este o coincidenta ca noi am fost creati precis in acest fel. Noi privim totul ca pe o aparitie intamplatoare, dar in realitate, trebuie sa adunam totul in interiorul nostru la maximum si sa le combinam in mod corect. Apoi vom obtine o dorinta in care Creatorul va fi revelat. Nimic nu s-ar putea face aici fara ajutorul inclinatiei feminine.

Lumea este alcatuita 60% din femei si este cea mai stabila jumatate a lumii. Similar, grupul este absolut instabil fara partea feminina. Un grup puternic de femei este este garantia stabilitatii partii masculine. Este mult mai stabil. Actionand corect, grupul femeilor inmoaie si amortizeaza toate problemele, toate leganarile vaporului nostru comun.

Femeile trebuie sa inteleaga asta si sa-si indeplineasca in mod clar functia lor. Barbatii, de asemenea, trebuie sa inteleaga asta si sa dea femeilor oportunitatile potrivite precum si valuarea acestora. Fara asta, ei nu vor obtine nimic. Partea masculina “va scârţâi” imediat fara partea feminina. Prezenta femeilor inlatura toate asperitatile.

Pana si Avraam a spus ”Ascultati ceea ce va spune Sara”! Baza femeilor in dezvoltare este, initial, cea mai importanta. Intreaga dorinta de corectare pe care o avem este dorinta feminina, si este exprimata prin intermediul femeilor. De aceea, voi femeile trebuie sa va orgnizati pe voi insiva in mod corect. Oriunde este o parte feminina puternica, este garantat un mare succes.

Din lectia de la Moscova 1/16/11 “Scrierile lui Rabash”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed