Nu există rău în lume – doar corectare

528.03Toate sentimentele amare trebuie să le percepem ca având un scop, în raport cu grupul și Creatorul, pentru ca noi să ne ridicăm deasupra lor. Prin urmare, nu văd nici un rău în ceea ce se întâmplă în lume, nimic dăunător. Toate necazurile și nenorocirile care există în realitate au fost create în timpul spargerii și căderii dorințelor.

Și acum, când le vine rândul să se corecteze, se ridică din adâncurile în care au căzut și cer corectare. Prin urmare, revelația lor ar trebui să ne provoace bucurie.

Desigur, ele ne îngreunează inima și provoacă durere, dar ne conduc la lumina zilei. Prin urmare, ar trebui să mă bucur că descopăr senzațiile rele, stările, calitățile și dorințele egoiste. Dacă au apărut în mine, atunci pot să le corectez și să mă ridic deasupra lor.

Ele sunt deja pregătite din momentul spargerii sufletului comun al lui Adam HaRișon, așa că orice stare spartă care necesită corectare ar trebui să ne aducă bucurie. Totul depinde de conexiunea dintre noi, dacă suntem pregătiți să preluăm acele dorințe rupte care au apărut în noi, să le atașăm de noi înșine și să le corectăm.

Creatorul le face să apară în noi; trebuie doar să le luăm și, conectându-ne cu El, să ne rugăm ca El să ne ajute să le ținem împreună în centrul grupului de zece și să ridicăm acest Kli spart în rugăciunea către Creator. Ca răspuns, lumina superioară va veni și va corecta această parte a vasului și va străluci în ea. Astfel, ne vom ridica la nivelul spiritual.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 29.01.2021, „Iubirea acoperă toate păcatele”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: