Nu lasa Punctul Tau din Inima sa se retraga in Ascunzis

Intrebare: Sute de mii de oameni din intreaga lume prinvesc lectiile noastre la Cartea Zohar. Spre deosebire de alte carti, Zohar-ul are puterea de a trezi dorintele corecte intr-o persoana, indiferent daca are Punctul din inima?

Raspunsul meu: Fiecare are Punctul din inima; totusi acesta poate fi ascuns sau dezvaluit. Daca este ascuns, exista posibilitatea ca el sa se dezvaluie in urmatorul moment. Nimeni nu stie cand si in cine va aparea.

Au fost multi aceia care au venit la noi cu Punctele din inima arzand, dar din pacate, au trecut mai multe saptamani sau luni, pentru ca nu au depus suficient efort pentru dezvoltarea lor spirituala. Au primit o sansa, dar au pierdut-o, iar punctul din inimile lor s-a ascuns din nou.

Trecerea de la ascundere la revelarea Punctului din inima, la fel ca si reciproca (de la revelare, inapoi la ascunzis) depinde in intregime de efortul depus de acea persoana. Acest lucru justifica de ce unii oameni, fara a avea o dorinta aparte pentru spiritual la inceput, au continuat sa asculte lectiile noastre din respect pentru Cartea Zohar, sau din politete, au putut sa-si accelereze evolutia.

Facand acest lucru, Punctul din inima acelei persoane, embrionul sufletului, se dezvaluie repede, iar acea persoana poate incepe sa il dezvolte in mod constient.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: