Nu mai este timp să aşteptăm

Este timpul să explicăm în mod deschis care este misiunea naţiunii Israeliene, fundaţia acestei naţiunii, conform căreia a existat până acum şi care este scopul nostru: de a transmite metoda corecţiei întregii lumi. Acesta este singurul mijloc prin care putem explica de unde provine anti-semiteismul, tenisunea, presiunea şi războiul din Israel.

Numai înţelepciunea Cabala poate furniza o asemenea explicaţie. Altfel, oamenii nu vor înţelege cum ideea conexiunii ne va ajuta să rezolvăm această problemă. Să presupunem că suntem mai puternici dacă suntem conectaţi? Dar puterea obişnuită nu ne va ajuta împotriva ameninţărilor care apar acum. Faptul că avem mai multe proiectile nucleare nu ne va salva şi, oricum, nu le vom putea folosi. Nu ni se va permite acest lucru.

Suntem puşi sub asemenea condiţii în această bătălie încât suntem cu mâinile legate, incapabili să facem ceva. Ce am obţinut în ultima operaţiune? Mâine, lucrurile vor deveni mai rele. Cu această înţelegere de încetare a focului, numai ne-am legat singuri mai strâns şi am devenit mai obligaţi decât înainte. Aşa este după fiecare război, după fiecare operaţie, ceea ce înseamnă că asta nu duce la nicio corectare.

Nu există nicio soluţie logică la această problemă. În mod clar, data viitoare atacul va veni din toate direcţiile şi niciun dispozitiv anti-proiectile sau „iron dome” nu ve va proteja. Toată lumea înţelege că totul duce la asta: vom fi puşi în faţa faptului fie de a pleca de pe acest pământ de bună voie, fie o bombă atomică va fi aruncată asupra noastră. Poate nu chiar acum, dar în câţiva ani inamicii noştri vor avea o asemenea bombă.

Sunt multe alte scenarii pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, dar eu vreau pur şi simplu să vă arăt cât de disperată este situaţia. Nu avem nicio soluţie la nivelul acestei lumi. Data viitoare, întreaga lume va fi în unanimitate împotriva noastră şi totul se îndreaptă către asta. Ce vom putea face în acest caz?

Chiar şi acum sunt voci în Europa pentru boicotarea produselor din Israel. În cele din urmă, nimeni nu va mai vrea să cumpere ceva de la noi. Deci, ce vom face când economia şi comerţul nostru se vor prăbuşi? Am trecut deja peste un punct critic în 1995 iar acum ne apropiem uşor de punctul de disperare, din care nu mai este nicio cale de ieşire decât metoda corecţiei. Trebuie să o îndeplinim în mod urgent.

Nu vreau să sperii oamenii dar trebuie să le deschidem ochii pentru a vedea situaţia actuală. De fapt, orice om sensibil înţelege şi el că dacă acest trend continuă, nu mai este niciun viitor pentru noi şi nicio soluţie. Totuşi, trebuie să gasim şi să clarificăm asta până la capăt şi să arătăm oamenilor singura soluţie care există. Numai aşa putem lucra împotriva acestei situaţii ilogice, deoarece această soluţie este şi ea ilogică.

Există o soluţie foarte rapidă şi simplă. Haideţi să o îndeplinim. Avem o pauză de câteva luni, deci haideţi la treabă! Haideţi să ne dedicăm timpul pentru asta, astfel încât cu toţi să începem să studiem şi să implementăm încorporarea reciprocă şi cooperarea din  metoda garanţiei reciproce. Nu avem nevoie de altceva decât de asta!

Vom vedea rezultatele în câteva săptămâni. În momentul în care o persoană este încorporată în acest studiu, mintea sa, sufletul său şi inima sa încep să lucreze în mod diferit şi persoana se întoarce către ceilalţi.

În consecinţă, vom simţii imediat un efect pozitiv. Nu există întârziere în lumea spirituală. Vom vedea imediat cum totul se calmează, că sunt mai puţine bombe şi că economia creşte mai puternic.

Nu vor mai fi probleme dacă începem auto-corectarea. Dacă avem grijă de problemele spirituale, cele corporale vor dispărea. Este una sau alta. Însuşiţi-vă munca internă şi întreaga viaţă corporală va merge bine. Tora vă promite asta.

Am ajuns într-o starea în care nu mai putem aştepta. Trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a răspândi mesajul şi pentru a începe să explicăm deschis faptul că soluţia provine din înţelepciunea Cabala, deoarece aceasta este fundaţia naţiunii. Trebuie să explicăm asta în diferite feluri şi să umplem Internetul cu această informaţie, pentru ca toată lumea să o vadă.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala din 22.11.2012 Introducere la TES

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: