Nu te minti pe tine insuti

Cu fiecare pas trebuie sa exersam un echilibru  apriat evenimentelor petrecute si nu sa decidem noi insine cum percepem realitatea. Daca, chiar acum, Creatorul si Oranduirea Superioara nu exista in ochii mei, atunci este un dintre starile intermediare de pe calea avansarii. De altfel, Tora este o metoda practica bazata pe ceea ce vad cu proprii mei ochi.

In sentimentele mele, pot sau nu sa vad Oranduirea Superioara, insa nu mi se cere sac red cuvintele cuiva. Daca o noua dorinta egoista pune stapanire pe o persoana, atunci aceasta se plaseaza pe primul loc, la fel ca Faraonul:”De c ear trebui sa ascult de Creator? De ce ar trebui sa-l ascult daca El nu exista?”

Fara sa ma mint pe mine insumi, trebui sa admit ca ma aflu in aceasta stare si ma examinez mai indeaproape. Ce instrumente imi permit sa revelez Oranduirea Superioara sub aceste circumstante, sa o dezvalui cu toata fiinta mea, asa incat dorinta corecta sa coata la iveala  imaginea Creatorului din interiorul meu?

Apoi voi vedea pentru mine insumi ca Oranduirea Superioara exista si ca, Creatorul, mi-a dat acea stare unde am simtit ca eu eram unica putere. In concordanta cu legea echivalentei de forma, Forta Superioara mi se va dezvalui. Si, multumita vointei de a primi corecte, Forta Superioara iese la iveala in mine si Creatorul, iar eu voi exista in Zivug (adeziune).

Apoi voi vedea ca El este primul si El este cel de pe urma, care ma asigura ca am terminat actiunea si am corectat vointa de a primi sfaramata (dorinta), care mi-a fost datamie , cu siguranta, de nimeni altcineva decat de Creator.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala, 21/10/2010, “Eu sunt Cel dintai si Eu sunt Cel de pe urma”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: