O actiune mondiala de diseminare a iubirii

Cabalistii ne-au lasat instructiuni clare despre ceea ce sa facem cu ura care ni se reveleaza, si ne spun ca ea ar trebui vazuta ca mijloc de lucru prin corectare continua. Peste aceasta ura, noi trebuie sa construim constant un pod intre noi.

De aceea, criza globala, generala, este astazi dezvaluita lumii – o lipsa globala de conexiune intre noi. Si ni se dezvaluie anume pentru a crea aceasta conexiune!

Este atat de simplu si imaginea care se creaza este atat de clara! Eu nu vad niciun fel de dificultate aici. Noi trebuie doar sa explicam iar si iar pentru a deschide omului ochii. Ceea ce se intampla in fata noastra chiar acum este o revelatie clara a vasului spart ale carui parti nu sunt capabile sa se conecteze una cu alta si de aceea, ele sufera.

Noi vrem cu dragoste sa informam pe toate aceste parti sparte ca nu ne vom simti mai bine fara sa lipim impreuna bucatile vasului spart. Cu cativa ani in urma, am spus ca se afla in fata noastra o criza, iar acum se intampla. In curand vom descoperi noi si noi probleme si totul va continua doar sa prinda viteza.

Trebuie sa intelegem ca ceea ce se intampla este revelarea spargerii (separarii) noastre si trebuie sa ne inarmam pe noi insine cu remediul care sa previna boala. Apoi vom accepta fiecare lovitura cu intelegere si imediat o vom corecta.

In acest fel, noi putem transforma raul ca sa devina dezvaluirea binelui marindu-l de 620 de ori! De fapt, Lumina de NaRaNHY este „de 620 de ori” mai mare decat Lumina de Neshama de la nivelul mineral. Si daca transformam ura in iubire castig de 620 de ori mai multa Lumina.

Imaginati-va ce minunat poate fi daca binele e mai mare de 620 de ori decat forta raului care a fost acum dezvaluita in lume?! Ce altceva ar mai putea sa-i lipseasca lumii? Totul va exista din abundenta, inclusiv sursele de energie, o ecologie buna, liniste si armonie.

In plus, in toate acestea noi vom revela imortalitatea si eternitatea fiindca, prin acest pod dintre noi, noi dezvaluim o conexiune cu Radacina si ne inaltam pana la nivelul Ei! Toate formele de conexiune sunt prezente in interiorul nostru si noi trebuie sa incepem sa lucram la ele in conexiune globala, virtuala, integrala. Noi trebuie sa corectam toate aceste conexiuni distruse si sa le transformama in unele bune.

Sa speram ca vom atinge iubirea in aceasta „zi a iubirii” pe care o sarbatorim azi (sarbatoare iudaica). Acesta este un semn bun si timpul perfect sa intram cu totii in retelele virtuale si sa explicam ce inseamna iubire. Haideti ca acesta sa fie actul nostru de „diseminare a iubirii”. Cu acest apel ma adresez la toti cititorii mei si la toti studentii mei din intreaga lume.

Din Lectia 8/15/2011 Fragmente selectate din cursul despre „Ziua iubirii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed