O adevărată afacere

Întrebare: Eu pot să cer numai corecţie. Asta înseamnă că eu însumi decid, sau definesc ceva?

Răspuns: Eu am linia Luminii şi linia vasului. Construiesc eu însumi a treia linie între ele. Iau cît de mult pot din dorinţa de a primi şi de la Lumină şi construiesc forma finală, suma de forţe.

Această formă este fiinţa umană. Chiar dacă componentele nu sunt ale mele, trebuie să le combin şi să decid combinaţia perfectă. Decid eu însumi.

Pentru a face asta, trebuie să simt mai întâi ruşinea faptului că nu semăn cu Dăruitorul, să determin materialul de lucru, şi găsesc forţa care să-l corecteze. Mi s-a cerut să formez o fiinţă umană în interiorul meu, să doresc ca ea să devină formată. Am deja forţa şi materialul. Trebuie numai să verific forma şi să fac această verificare de fiecare dată pe cele 125 de trepte de asemănare cu Creatorul.

Verific eu însumi raportat la cel superior şi îmi identific abilităţile. Este o muncă foarte mare. Mulţumită ei, încep să accept, să simt şi să-L înţeleg pe Creator. M-am „format” sau m-am „desenat” pe mine însumi în căutarea soluţiei exacte. Ca rezultat, am devenit precum Creatorul, nu din punct de vedere al superiorităţii, ci din punct de vedere al dăruirii. Primesc pentru a dărui, devin asemănător Creatorului.

Din partea a patra a Lecţiei zilnice de Cabala 5/24/2011 „Prefaţa la Înţelepciunea Cbalei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: