O apropiere delicata

Intrebare: Spui ca aproape 10% din oamenii care vin sa studieze Cabala sunt atrasi de Studiul celor Zece Sefirot. Trebuie ca in mod constient sa marim importanta studiului din sursele originale daca o persoana este atrasa spre asta de la inceput? Sau este vorba de a fi deasupra la toate in vremurile noastre?

Raspuns: Cu alte cuvinte, 10% din cei care vin sa studieze Cabala vor sa o studieze ca stiinta, sa urce muntele cunoasterii si sa o inteleaga cu mintea. restul nu. Totusi, cei din urma sunt cei care avanseaza, spre deosebire de cei 10% care o studiaza pur si simplu.

Studiul trebuie sa fie delicat, apropiat de viata. Cand intri in acest sistem, existi in el, te adaptezi lui, simti totul si incepi sa il intelegi prin senzatiile tale. Incepi sa lucrezi cu el fiind una cu el. Prin conectarea cu alte suflete incepi sa intelegi ce este aceasta conectare ca o fiinta umana, de ce este necesara si asa mai departe. Cu alte cuvinte, totul este de fapt direct, natural, o intelegere senzoriala. As dori ca toti sa ne apropiem de asta.

Este un an special, un timp special. Am ajuns la un stadiu al Cabalei practice, cand simtim intregul sistem in interiorul umanitatii, ceea ce incepe sa se arate acum, ca si legatura rotilor dintate. Si trebuie sa fim parte din el, sa il descoperim si sa ii ajutam pe toti ceilalti.

From  Sunday Virtual Lesson Series 10/2/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: