O carte care vorbeşte despre armonie

Trebuie să formulăm metoda integrală într-o formă uşoară, de la început la sfârşit. De fapt, nu este nimic complicat sau complex în legătură cu asta. Ea vorbeşte despre structura psihologică interioară a unei persoane şi modul în care ea se adaptează la această lume şi o foloseşte pentru a se schimba şi a intra în armonie cu mediul care o înconjoară.

O carte complexă ar dezorienta o persoană. Prin urmare, este necesar să se formuleze materialul cât mai simplu posibil, chiar şi pentru cele mai mari minţi, aceste idei sunt foarte complexe. Spun asta din experienţă, am întâlnit mulţi oameni cunoscuţi.

Totuşi, noi nu facem un manual pentru oameni obişnuiţi. Este conceput pentru omul modern obişnuit care nu înţelege, mereu, ce i se întâmplă, chiar dacă este un geniu. Ideea este că, este foarte dificil să distrugi stereotipurile. Prin urmare, sugerăm unei persoane să închidă ochii şi să se arunce în grup ca un scufundător într-o piscină şi numai atunci, începe să interacţioneze reciproc cu grupul, fără condiţii prealabile, respingând toate stereotipurile sale şi să intre în el ca o persoană mică şi goală. Ea va începe să simtă că există o putere suplimentară în natură pe care nu am folosit-o. Este puterea societăţii, puterea unităţii, puterea garanţiei reciproce.

Dacă începem să o folosim, ego-urile noastre se vor transforma din înclinaţia rea, în înclinaţia bună. Dacă muncim cu ego-ul corect, putem să-l corectăm. Pentru a face asta, el a crescut mai mult de şaptezeci de ani şi acum a început să se depăşească, să se digere ca un cancer în corpul uman. Dacă vom începe să-l gestionăm corect, îl vom vindeca. Nu avem de ales. În caz contrar, vom muri.

Din kab.tv, “O lume integrală”, 24.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: