O conventie este o relaxare a sufletului

Intrebare:  O conventie detine un potential mai mare pentru atragerea fortei miraculoase a Luminii, decat se intampla in mod normal?

Raspuns: Da. Este exact ca la marile intalniri, precum o conventie internationala ca si in general in  timpul   tuturor intalnirilor speciale  ale prietenilor se depun mari eforturi prin fortele noastra mutuale si asta e exact ce e necesar pentru atragerea fortei miraculoase a corectiei.

Asta e motivul pentru care cabalistii ne-au sfatuit sa tinem asemenea intalniri si sa ne comportam conform instructiunilor date de ei. La urma urmei, noi dorim sa realizam ceva prin mijloace miraculoase fara sa putem intelege cum se intampla, fara sa vedem cauza si consecinta conexiunii  dintre nivelul urmator si cel la care ne aflam noi; si fara sa stim toate conditiile pe care trebuie sa le observam sa le obtinem.

Din acest motiv urmam sfatul cabalistilor iar ei ne spun ca trebuie sa devenim inclusi in societate, sa ne unim cu alti pe cat de mult posibil, sa studiem impreuna cu toti cu intentia de a atrage Lumina Inconjuratoare, insemnand exprimarea dorintei noastre de a  urca la un nivel inalt,spre daruire si unitate. Si este evident ca, cu cat mai multi dintre noi se aduna la un loc, cu atat mai mare este puterea calitatii si cantitatii si cu atat mai semnificativ noi putem avansa.

Suma tuturor acestor actiuni impreuna cu acumularea efortului este ceea  ce in final ne va conduce la  “ descoperire/revelare.”

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 3/8/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: