O intervenţie în Tărâmul Superior

Am ajuns în sfârşit la nivelul uman în care să devenim liberi. De aceea percepţia noastră asupra realităţii se va transforma din pur materială în una din ce în ce mai spirituală.

Toate utilajele, punctele de lucru, şi fabricile vor deveni mai puţin materiale şi mai „transparente”. Chiar şi azi, jumătate din omenire deja lucrează pe o tastatură de computer. Dar ce pot ei produce de fapt acolo?

Este clar ce poţi produce lucrând pe câmp, la o bandă rulantă, sau scoţând petrol sau cărbune. Dar ce poţi tu crea apăsând butoanele tastaturii? În curând toată lumea va sta în faţa ecranelor de computer. Deci vom fi în stare să schimbăm lumea prin ele?

În realitate, astfel noi creăm o nouă materie, una mai spirituală. În curând nu vom mai avea nevoie de maşini sau de avioane pentru că totul se va transforma în formă virtuală. În realitate, nu contează niciun pic sub ce formă ne imaginăm totul. Cel mai important lucru este efortul nostru, Lumina Reflectată pe care o producem.

Creatorul mută continuu Superiorul, din ce în ce mai departe pentru a ne da oportunitatea să ne extindem intervenţia în Tărâmul Superior cu Lumina noastră Reflectată. Acesta este tipul de mişcare în sus pe care am început să-l facem începând de azi.

În realitate, întreaga diferenţă este în percepţia omului, în senzaţia lui de sine. În trecut a fost forţat să muncească pentru dorinţa egoistă de plăcere, dar acum, efortul său constă în preferarea Luminii Reflectate şi a dăruirii peste primire. Acesta este numit nivelul uman.

În orice caz, într-un fel sau altul, fiecare va munci. Singura întrebare este: o va face fara voie sau din propria-i dorinţă? În toată istoria umană, pana azi, a fost şi muncă spirituală, deşi inconştientă. În acest fel Creatorul sau Natura ne-a obligat să muncim.

Dar de acum, El nu mai vrea munca noastră de sclavi. El ne cere să devenim asemenea Lui, prin ridicarea peste natura noastră şi să ne jucăm noi înşine cu ea aşa cum El, cândva, s-a jucat cu noi.Tu trebuie să te uiţi la tine însuţi de sus şi să-ţi faci acelaşi lucru ţie însuţi cum făcea Creatorul. În acest fel tu vei deveni egalul Lui.

Din partea a patra a Lecţiei zilnice de Cabala 2/8/11„Esenta Intelepciunii Cabalei”

One Comment

  1. Exact,Constienta Eu-lui,baza noilor Misterii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: