O sclipire de memorie cu privire la viitor

Intrebare: Care este punctul care apare in inima, in dorinta goala a acestei lumi?

Raspunsul meu: Toate dorintele unei persoane sunt numite inima sa. Punctul din inima este conectarea pe care initial inima a a vut-o cu alte inimi, si care a ramas de la spargerea dintre noi. Odata am fost toti conectati prin dorintele noastre si inimile noastre in sistemul Adam. Dar aceste conexiuni reciproce intre noi au disparut si au ramas doar cioburile sparte.

Cand eram conectati impreuna, noi formam un vas spiritual, o dorinta unificata umpluta cu Lumina. Cand conexiunea dintre noi a fosta taiata, Lumina a disparut. Lumina care a disparut trebuie sa se intoarca si sa refaca conexiunea initiala, determinandu-ne sa daruim unul altuia, sa ne reintoarcem la Sursa. De aceea este numita Lumina care se intoarce la Sursa, la bunatate. Ne intoarce pe noi la o conexiune reciproca care este numita bunatate.

Aceasta conexiune este Creatorul. El este prezent in conexiunea dintre noi, in timp ce dorinta in sine(inima) este doar o problema de creatie. Nu se schimba. Poate fi mare sau mica, dar fara deosebire, starea noastra depinde de gradul conexiunii dintre noi.

De acum, nu toata lumea simte acest punct in inima. Dorintele noastre egoiste trebuie sa se dezvolte la un anumit nivel pentru ca punctul din inima sa iasa la suprafata. Prima data, dorinta simte goliciunea din aceasta lume, si apoi se reveleaza ca aspiratie interioara pentru o realizare diferita. Aceasta realizare sau Lumina nu este prezenta in dorinta, dar straluceste din afara. De aceea este numita Lumina Inconjuratoare.

Din partea 4 Lectia Zilnica de Kabbalah 30.06.10, Introducere la cartea Copacul Vietii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed