O singura actiune a Naturii

Participarea mutuala este singura actiune pe care o efectuam constant indiferent daca ne place sau nu. In lumea noastra totul este bazat pe angajamente mutuale: procesele de consum, absorbtie si secretie care au loc in organism, ca si numeroasele reactii chimice, atractia sau respingerea obiectelor, comportamentul lor intr-un camp electric sau de forte. Acestea sunt toate exemple de participare mutuala care sunt bazate pe actiunea vasului spiritual si al Luminii.

Cand cautam cum sa masuram calitatea actiunilor noastre trebuie de asemenea sa si evaluam extinderea participarii noastre in altele. Cu alte cuvinte, aceasta inseamna cat de bine ma pot angaja eu in cel mai mare numar de suflete: nu in copii si adulti, si nu in actiuni de neinsufletite, vegetale, animale si vorbitoare, ci in suflete.

Sufletele sunt puncte in inimi. De aceea, cand ajung la un Congres atat de mare, care aduna mii de puncte in inima si care au intentia sa se uneasca atunci, aceasta devine actiunea mea cea mai eficienta de avansare. Aceasta este actiunea cea mai puternica ce poate aparea in realitate in toate lumile.

Din Programul TV „Cabala pentru incepatori” din 10/27/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: