Onorabila Misiune de a Aduce Lumina Lumii

Daca prietenii devin mai importanti pentru voi decat propria persoana si prima voastra preocupare este ca ei sa descopere spiritualitatea si nu voi, acest lucru arata o maretie mai mare decat voi fata de Creator deoarece prin asta voi vreti sa Il multumiti. Pentru El, a se revela pe Sine este o placere. El poate fi revelat doar prin dorinta care I se aseamana, adica dorintele daruirii care sunt compatibile cu daruirea Sa. O persoana care daruieste ajunge la adeziunea cu Creatorul in functie de legea echivalentei de forma.

Dar vasele daruirii nu pot exista in persoana insasi. Ele pot exista doar daca luati dorintele straine voua si cu cat sunt mai straine, cu atat mai bine.  Discipolii lui Rabbi Shimon au simtit o ura atat de intensa unii fata de altii inainte de a incepe sa studieze. Imaginati-va ce dorinte mari au corectat ei ridicandu-le in daruire catre Creator astfel incat El sa poata implini daruirea sa cu ei.

Este la fel ca atunci cand voi dorind sa ajungeti la iubirea Creatorului incercati sa ii iubiti pe ceilalti, pe prieteni. Voi sunteti de acord sa luati toate dorintele lor si sa le ridicati la Creator pentru corectare. Asta inseamna ca voi sunteti pregatiti sa ii serviti, sa fiti conductorii dintre ei si Creator. Voi folositi doar Masach (ecranul) si astfel deveniti ca mama, Bina, care nu are nimic.

Aceasta poarta numele „regatul preotilor” care nu au o stare pentru ei. Creatorul este singura lor proprietate. Voi doar conduceti Lumina Lui prin voi pentru ceilalti si astfel ajungeti la adeziune cu El.

Din partea a 3 a Lectiei Zilnice de Cbala 27/08/2012, Studiul celor Zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: