Operand generatorul energiei vietii

Daca dorim sa ne purtam intre noi conform acelorasi reguli prin care functioneaza sistemul superior, atunci asta s-ar putea numi „cabala practica”. Pentru ca noi dorim sa descoperim intre noi aceleasi legaturi care exista si in lumea spirituala.

Lumea spirituala este o structura permanenta, ca un motor oprit pe care eu il folosesc prin dorintele mele. In momentul in care dorintele mele dispar, motorul se opreste din nou. Motorul functioneaza conform cantitatii de „combustibil” pe care o pun, in functie de cum il influenteaza, astfel ma voi trezi si voi pune in miscare tot acest sistem. In acest fel, ii  voi implini pe ceilalti, datorita acestui sistem.

Pregatirea prin care intram in sistem se numeste inceputul Anului Nou, cand omul incearca din rasputeri sa simta enorma putere a daruirii. Cu ajutorul grupului si a diseminarii, el incearca sa se adauge pe sine la influenta exterioara care il va schimba si il va aduce mai aproape de daruire, asa cum este spus: „De la dragostea pentru fiintele create incepe dragostea pentru Creator .”

Datorita acestei bune atitudini fata de fiintele umane si buna sa influenta asupra lor, inseamna ca, datorita incercarilor de a-i aduce mai aproape de Creator si de a veni mai aproape de Creator impreuna cu ei, el merita sa primeasca Lumina care Reformeaza a Creatorului. Si astfel el intra in acest „club” special si incepe sa il cunoasca, prin senzatia Luminii vietii care curge prin el.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 10/4/2011, Shamati.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: