Operație cezariană sau naștere naturală?

Întrebare: Există o diferență între copiii care vin pe lume prin operație cezariană și copiii care se nasc prin naştere naturală?

Răspuns: O operație cezariană este foarte dăunătoare; este de dorit să se facă cât mai puțin posibil și numai atunci când este necesar. Nașterea este un proces serios prin care trece un nou-născut, un proces periculos, care este însoțit de mult stres, ceea ce este foarte necesar. În nașterea naturală nou-născutul primește un fel de imunizare speciala, de care acesta este lipsit dacă se face o operație cezariană.

Există situații în care este necesar să se efectueze o operație cezariană, dar, în general, este cu siguranță de dorit se facă o naștere normala.

Comentariu: Dar acum, multe femei au operaţii cezariene.

Răspuns: Eu nu as recomanda acest lucru. De dragul copilului, este necesar să se nască în mod natural, să treacă prin pregătirea prealabilă, exercitiul ușor etc. Este destul de rău că nu avem moaşe așa cum aveam odată.

Este posibil să se faciliteze nașterea prin masarea canalului de naştere, iar apoi femeile ar da naștere fără probleme. În zilele noastre, ne bazăm mai mult pe medicamente, astfel încât acest lucru este imposibil.

Din Lecţia de Cabala în Limba Rusă 4/24/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: