Oricine poate ajunge la cel mai inalt nivel

Desi toti suntem nascuti cu radacini speciale ale sufletului, in diferite grade, si cu diferite dorinte, fiecare persoana poate adopta dorintele altora, deoarece exista o includere reciproca a sufletelor.

In plus, este scris ca fiecare poate accede la nivelul Moise. Totusi, cum este posibil, daca am fost nascut cu o radacina minora a sufletului? Totul depinde de persoana! Chiar daca o persoana nu are radacini inalte ale sufletului, prin nastere, acesta, poate inca sa se uneasca cu dorintele inalte, sa le corecteze, si sa ajunga la un nivel mai inalt.

Dupa cum se spune, Creatorul ii trimite un indrumator pentru magari (magar-Hamor, de la materie-Homer) care este un suflet care ii ajuta sa se uneasca cu dorintele inalte, si sa le corecteze. Atunci fiecare persoana poate ajunge la gradul Tatilor (Patriarhi): Abraham, Isac si Iacob, marile suflete, cat si la gradul Moise (cel mai mare dintre profeti).

Prin urmare, atunci cand individul se naste (isi da nastere singur!) in lumea spirituala, el poate primi dorintele altora, si folosind aceste dorinte, poate deveni la fel de important ca cel mai evoluat suflet. Si in aceasta privinta, sufletele nu interfera unul cu altul. Toate se ridica la acelasi, maxim nivel de corectie – completa Lumina NRNHY.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: