Pasul de Intrare intr-o Noua Lume

Pana in prezent, egoismul nostru s-a dezvoltat prin forta motrice a acestei lumi. Aceasta forta a crescut egoismul nostru de la o generatie la alta, de-a lungul mileniilor. Dar acum s-a terminat, ego-ul nostru nu mai vede nicio cale de a continua. Acesta a ajuns la limita finala a domeniului in care a crescut si s-a implinit total.

Suntem tratati intr-un mod nou, care ne arata felul in care suntem interconectati unul cu altul in sfera egoista. Aceasta forta de compresie ne va impinge in mod constant tot mai aproape, adunandu-ne, ne va inchide in interior, aratandu-ne cat de incapabili suntem de a ne ascunde unii de altii.

 Natura ne prezinta acum o atitudine complet noua fata de noi, si, prin urmare, ne vom simti tot mai rau, cu fiecare an ce trece. Acesta este motivul pentru care toate tarile si guvernele sunt disperate si nu stiu ce au de facut cu lumea. Singura modalitate de a corecta lumea este de a atrage forta care ne va corecta, si se va intampla, in masura in care dorim asta. Deci, trebuie sa avem dorinta!

 Fiecare persoana va fi fortata sa se conecteze cu ceilalti prin intermediul unei conexiuni benevole. Aceasta se va intampla fie coercitiv, fie prin intelegerea necesitatii. Prin studiu, adunandu-ne impreuna, cantand, si avand un canal Kabbalah TV, noi ne conectam la sistemul de la care vine aceasta forta la noi si ne corecteaza.

 Fiecare individ trebuie sa afle acest lucru si sa-L reveleze pe Creator. In acelasi mod in care ne simtim acum, pe noi insine, lumea, oamenii si natura, noi va trebui sa dezvaluim inca o realitate, inca o lume.

 
Din partea a treia Lectia zilnica de Kabbalah 28.04.10, Matan Tora

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed