Plantandu-te Singur intr-un Mediu Inconjurator Corect, pentru Cresterea Spirituala

Lumina Inconjuratoare influenteaza persoana numai in masura dorintei sale de spiritualitate. Ea primeste aceasta dorinta de la un Grup kabalist. Grupul este mediul lui inconjurator, care exista la acelasi nivel cu el; de la care absoarbe totul, ca o samanta plantata in pamant.

Samanta in sine este moarta. Ia viata numai cand este sadita si introdusa intr-un sol corespunzator. Insufletirea se intampla, numai ca rezultat al mediului inconjurator. Fara un mediu inconjurator corespunzator, samanta este doar o gena informationala, fara viata. In mediul inconjurator corespunzator, unde incepe sa fie influentata de soare si alte forte ale naturii, samanta capata viata.

Samanta trebuie sa interactionezecu mediul inconjurator pentru ca Forta Superioara sa opereze asupra ei. Acelasi lucru se intampla si unei persoane. O persoana este influentata de mediul ei inconjurator, ca o samanta care creste si prospera, numai cand este plantata in solul corespunzator si in conditii favorabile. Daca o persoana nu se pune intr-un mediu corespunzator, nu poate astepta vreo avansare spirituala.

Acesta este un fapt care trebuie sa fie clar tuturor. Numai la nivelul la care o persoana absoarbe din mediul ei inconjurator, primeste soarele si oxigenul (fortele necesare) care incep sa-l transforme intr-un copac. Apoi aceasta forta va fi simtita in interiorul lui, al aceluia care e capabil sa o vada clar cu ochii sai fizici. Deoarece suntem conectati cu totii intr-un Unic Sistem General, celelalte persoane vor simti ca in noi traieste o adevarata si clara incarcatura spirituala: Lumina din interiorul vasului.

Din Lectia zilnica de Kabbalah 14.05.10 Articolul Fa-ti singur un Rav si cumpara-ti un prieten

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: