Pregatind locul Creatorului

Creatorul trezeste in mod constant o persoana  prin revelarea coborarii si durerii pentru Sechina. O persoana ar trebui sa se apropie de coborare si urcare din perspective corecta: Ce ar trebui sa ma intristeze si ce anume ma intristeaza de fapt?

Trebuie sa fac o analiza si, treptat, cu ajutorul Luminii, sa aspir la intentia de daruire. Anterior am asteptat ca Lumina sa-mi devina revelata, acum insa vreau ca ea sa ma schimbe.

Intr-adevar, nu are rost sa astept ca Lumina sa inceapa deodata sa straluceasca. Creatorul este peste tot, insa ne lipseste echivalenta cu El pentru a-L simti.

De accea este necesar sa organizam corectia unei persoane: cum sa se raporteze la sine, la mediul sau la invatator si la locul revelarii Creatorului (Sechina), pe care trebuie sa il cream impreuna cu prietenii si sa il pregatim pentru prezenta Creatorului. Treptat, devine clar faptul ca toate problemele persoanelor din lume sunt indreptate doar spre corectarea Sechina.

Acesta este singurul lucru care trebuie sa ne preocupe. Este suficient sa urmam Sechina in primul grad din cele 125 de grade ale corectiei si Creatorul va fi imediat revelat in acel grad. El este in repaos si revelatia Sa depinde doar de gradul similaritatii noastre cu El .

Din partea 1 Lectia zilnica de Cabala 27.09.2010, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: