Pretuieste Momentul

Intrebare: Ce inseamna sa ne angrenam in lucruri personale dar sa nu atingem lucruri care apartin tuturor?

Raspuns: Putem avea grija de toate actiunile care ajuta corectia, de felul in care tinem prietenii aproape, studiem, ajutam grupul si prietenii. Putem sa ne agitam ca si furnicile in musuroi, dar cel mai important este: Ce dorim sa atingem prin el? Dorim unitate, garantie reciproca, dragoste  si o conectare intre noi, in care il vom dezvalui pe Creator?

Uitam de asta. O persoana lucreaza din greu si intreaba: Unde este recompensa? Unde este spiritualitatea? Unde este forta daruirii? Ea nu intelege ca inca nu a facut inca nimic ca sa o atinga. A consumat o gramada de energie si a indeplinit multe actiuni pentru diseminare si prin asta ea intr-adevar a mutat lumea mai aproape de corectie si avansare in sensul general. Nu s-a indepartat de cale si acumuleaza treptat dorinta interioara. Pe masura ce trec anii, va atinge adevarul, intelegerea careia ii lipseste doar adevarata intentie

In orice caz, ea uita ca intentia trebuie sa insoteasca fiecare actiune! De aceea inca nu a atins avansarea spirituala.

In felul acesta ea lungeste timpul. Este scris ca pentru a intra in lumea spirituala este nevoie sa pregatim intentia pentru 3 pana la 5 ani, iar in timpurile  nostru chiar mai putin. Oricum, totul depinde de felul in care ne unim in intentia corecta.

Chiar acum avem conditii la care cei dinaintea noastra nici macar nu au visat. Niciodata nu au fost atatea conditii favorabile in lume pentru dezvaluirea Creatorului, precum carti, mijloace de comunicare si prieteni care gandesc la fel peste tot in intreaga lume.

Cu toate acestea, inca ne lipseste cel mai important lucru: intentia de a darui. Acesta este cel mai important lucru de realizat si motivul pentru care lumea inca nu simte ca noi suntem sursa de Lumina. Totul depinde de intentia noastra in timpul fiecarei actiuni, chiar cea mai mica. Nu exista nici cel mai mic compromis in privinta asta.

Din partea a 4 a Lectia zilnica de Cabala 10/6/10, Dragostea pentru Creator si dragostea pentru creatura

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: