Prieteni din Lumea Adevărului

294.3Când o persoană moare, i se dă permisiunea de a vedea. El își vede rudele și prietenii din lumea adevărului, îi recunoaște (Zohar pentru toți, „VaYechi”, punctul 168).

„Când o persoană moare” înseamnă că s-a ridicat de la gradul anterior la gradul superior, adică s-a conectat și mai mult cu restul sufletelor, deasupra dorințelor sale egoiste animalice. Acolo vede acele suflete înrudite, apropiate de el, cu care acum va începe să se conecteze pentru a stăpâni acest grad.

Adică, fiecare grad spiritual este aranjat conform unui principiu foarte simplu și se bazează pe o conexiune și mai mare între suflete, atât în cantitate cât și în calitate.

Întrebare: Sunt numiți apropiați aici cei care i-au fost apropiați în viață?

Răspuns: Bineînțeles că nu! Tatăl, mama, frații, surorile sau copiii nu au nicio legătură cu spiritualitatea. Doar prietenii tăi din munca spirituală sau acele suflete superioare, profesorii tăi, care te-au ajutat. Descoperiți că ei sunt în jurul vostru. Acesta este mediul vostru spiritual, grupul vostru spiritual.

Mai întâi îți descoperi prietenii și, probabil, nici măcar pe cei pe care i-ai avut înainte la nivelurile anterioare. În plus, descoperiți suflete superioare care se conectează acum la voi. La fel ca la școală, de exemplu, vă mutați de la o clasă la alta, schimbați profesorii, sau vă mutați de la un loc de muncă la altul și vă schimbați mediul.

Din „Puterea cărții Zohar” #20 de la KabTV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: