Putem Vedea Paradisul In Locul Iadului

Noi trebuie sa descoperim dorinta Creatorului, precis, in timp ce suntem in intuneric. Noi trebuie sa intelegem ca, pentru El, este starea cea mai demna de dorit, deoarece nu exista timp in spiritualitate, sau schimbari in starile ce apar.

Este persoana, ea insasi, care isi schimba atitudinea, si, ca rezultat, vede Paradisul in loc de Iad. El poate vedea o ridicare in locul unei caderi, si Lumina in loc de intuneric. Atitudinea unei persoane este singurul lucru care este subiect de schimbare.

Nu exista nicio schimbare in starea pe care Creatorul a pregatit-o pentru noi, aceasta este permanenta. Noi trebuie, pur si simplu, sa fim de acord cu asta si sa devenim din ce in ce mai mult pregatiti pentru ea, pana cand, suntem gata sa acceptam asta cu dragoste si multumire, sa vedem asta ca starea cea mai dorita. Dupa aceea, nu vom mai dori o alta stare. Si, ca rezultat, acordul nostru, iubirea, intelegerea si devotarea pentru planul Creatorului se vor dezvolta si vor creste.

Creatorul vrea ca noi sa descoperim ca totul depinde numai de atitudinea noastra fata de conditiile de neschimbat in care noi suntem deja in prezent. In aceasta realitate nu se schimba nimic, cu exceptia atitudinii noastre.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: