Razele X Spirituale

Cabala nu aduce suferinta unei persoane, ci mai degraba ii dezvaluie persoanei adevarata ei stare. E asemenea celui care merge la doctor si o raza x detecteaza problema care trebuie oeprata. Evident, pacientul nu da vina pe doctor, ci ii multumeste pentru depistarea bolii.

In acelasi timp, doctorul nu doar diagnosticheaza boala pacientului, ci il si informeaza despre remediile necesare pentru vindecarea bolii. Si asta pentru ca totul exista in Lumina si tot ce trebuie s faca omul este sa clarifice deficientele sau pagubele sale. De indata ce persoana isi da seama, primeste un remediu si se vindeca repede.

Cu mijloacele de care dispunem, trebuie sa descoperim punctele noastre slabe in comparatie cu  Creatorul (Lumina). De aceea avem nevoie de Lumina, ca sa functioneze ca o raza x, sa ne arate ce e gresit si indeosebi, ce se deosebeste de ea. Astfel ar trebui sa ne examinam intregul corp.

Daca facem  asta, prin Lumina, ne vom  clarifica si corecta simultan prin Lumina AB-SAG (Lumina intentionata sa depisteze raul si sa-l transforme in bine). Astfel, avansam cu placere si bucurie. Daca nu avem la indemana o raza x, atunci fiecare celula din corpul nostru atinge o stare aproape letala si trecem printr-o suferinta cumplita, pana cand incepem sa ne dam seama ce trebuie corectat si cum, adica doar din interiorul nostru, schimbandu-ne atitudinea fata de lume.

Metoda Cabala dezvaluie infectarea noastra mai repede, inlesnind astfel corectarea imediata. Avem mijlocul in mainile noastre, care ne ajuta sa descoperim problemele noastre, care au fost tot timpul ascunse de noi, intrucat nu exista speranta unui remediu inainte.

Din partea a 4-a a the Lectiei zilnice de Cabala  9/1/10, “Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: