Reîncarnarea digitală ne va face nemuritori?

538Întrebare: Industria cinematografică a învățat cum să aducă la viață actorii de la Hollywood. Muzicienii decedați urcă pe scenă sub formă de holograme. Microsoft are un brevet pentru crearea unui program de discuţii interactiv care conduce un dialog în numele oricărei persoane, chiar și a persoanei decedate. Această tehnologie se numește „reîncarnare digitală”.

Ideea nemuririi digitale este că adevăratul „eu” nu este corpul meu, ci date, informații care pot fi separate de corp și stocate într-o altă formă.

Se pare că s-au apropiat de acest sentiment, de starea de nemurire?

Răspuns: Nu. Acesta este un domeniu complet diferit – starea nemuririi. Au luat o persoană, i-au copiat mișcările și caracteristicile și acum o pot manipula.

A fost înregistrat, procesat, deconstruit în tot felul de biți, pătrăţele, bucăți, iar acum pot alcătui orice imagine din ele. Ei pot lua o Thumbelina și pot face din ea un Baba Yaga. Suntem cu toții în aceste holograme.

Adică lumea este cu adevărat iluzorie.

Comentariu: Lumea vrea cu adevărat să ajungă la o stare de nemurire.

Răspunsul meu: De ce este asta? În ce fel trăim în zilele noastre? Dimpotrivă, aș proiecta din toate aceste holograme o astfel de imagine încât toată lumea să vrea să adoarmă. Si asta e! E atât de bine, calm! Ar fi o planetă foarte plăcuță. Se spune: „Somnul păcătoșilor este spre folosul lor”.

Întrebare: Spuneţi-mi vă rog, ce este nemurirea pentru dvs.?

Răspuns: Aceasta este o ascensiune peste nivelul morții, peste nivelul vieții noastre, care este considerată chiar mai rea decât moartea. Cabala evaluează viața noastră ca fiind starea cea mai joasă, o existență care nu este demnă nici de dispreț.

Întrebare: Aceasta este lumea noastră?

Răspuns: Da. Trebuie să începem să ne ridicăm de la ea și să facem un film real al nostru. Astfel încât fiecare dintre noi începe să joace persoana corectă, imaginea cea mai înaltă, supremă și pozitivă, care îmbrățișează întreaga lume!

Întrebare: Chiar să joace?

Răspuns: Să joace, desigur! Noi nu suntem așa!

Trebuie să joc rolul pe care chiar vreau să-l văd în mine, în care vreau să mă văd! Și m-aș obișnui cu acest rol, m-aș obișnui cu el și aș demonstra acest rol în fața tuturor. Și asta o vor demonstra şi ei în relație cu mine și cu ceilalți. Și așa, am transforma această lume dintr-un joc într-o lume reală.

La urma urmei, dacă toată lumea joacă, atunci acest joc se transformă în adevăr.

Întrebare: Deci încep să văd acest lucru ca fiind adevărul?

Răspuns: Desigur! Sunt perceput și îi percep pe ceilalți și atunci nu există nicio separare între noi, acesta este adevărul, sau cel puţin asta pretindem. Ne jucăm, ne jucăm tot timpul. Și în acest fel, atragem asupra noastră lumina superioară, o energie specială, globală, cosmică, care ar face de fapt astfel de oameni din noi!

Comentariu: Rolul nostru actual este mai mult sau mai puțin clar: suntem ceea ce suntem. Vedem ce suntem.

Răspunsul meu: Și nici noi nu suntem adevărați! Şi acest lucru ne este impus. Trebuie să descoperim că ne jucăm, că egoismul nostru ne controlează. Toată această vanitate și așa mai departe, nu suntem noi cu adevărat.

Întrebare: Deci, ceea ce am în mine, mândria, vanitatea, superioritatea față de ceilalți, nu sunt eu?

Răspuns: Tu nici măcar nu știi cine ești.

Întrebare: Pe cine ar trebui să joc?

Răspuns: Pe tine însuți, ca o persoană dreaptă. Cel neprihănit este cel care îi justifică pe toți. Absolut pe toată lumea. Adică, să simt că orice altceva în afară de mine este absolut bun. Și apoi ajungi într-o situație foarte interesantă!

Întrebare: Dar cum pot justifica un violator, pe cineva care urăşte?

Răspuns: Nu, nu, nici nu se pune problema! Trebuie doar făcut. Și veți vedea că nu există violență și nimic similar cu ea, absolut nimic. Acum vedem totul în calitățile noastre distorsionate.

Întrebare: Este ego-ul meu care răstoarnă totul în jurul meu?

Răspuns: Da. Deci, totul este foarte interesant.

Întrebare: Toată omenirea ar trebui să înceapă să joace acest film? Sau începem cu un grup mic?

Răspuns: Bineînțeles, dintr-un grup mic, ca de obicei. Dar, în principiu, ar trebui să se răspândească.

Trebuie să înțelegem că, dacă nu căutăm să ne schimbăm, se va termina prost. Vor exista astfel de schimbări ireversibile cu umanitatea, care o vor trezi din nou, poate, peste multe mii de ani.

Întrebare: Dacă noi înșine nu ne străduim să jucăm rolul celor drepți?

Răspuns: Da.

KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman”10.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed